Kerhot

Kerhotoimintamme on vireää. Kokoontumiset ja kerhojen toiminta-ajatukset löydät kunkin kerhon kohdalta.

Tapahtumat käsittävät runsaan ja monipuolisen tarjonnan jäsenistömme virkistämiseksi.

Yhdistyksen kerhopäivät ovat sovitun aikataulun mukaisesti parittomien viikkojen tiistaina klo 14 - 16 Kansalaistoiminnan keskus Leinikissä. Leinikkitie 22, 01350 VANTAA.

Aino Viertiö kerhon vetäjänä
Lauluyhtye Ajattomat

Muistikerho Muistisilta

Muistikerho Muistisilta kokoontuu Kansalaistoiminnan keskus Leinikin alakerrassa parittomien viikkojen perjantaina klo 10.45  - 12,45.

Kerhon tavoitteena on muistin virkistäminen ja iloinen, positiivinen yhdessäolo. Kerhossa ratkotaan erilaisia muistitehtäviä ja jäsenet kertovat omista mieleen jääneistä tapahtumistaja muistoista. Muistisoluja virkistetään myös taukojumpalla.

Kerhoa vetää Aino Viertiö.

Muistikerho II

Muistikerho II kokoontuu Kansalaistoiminnan keskus Leinikin alakerrassa parillisten viikkojen perjantaina klo 11.00 - 12.30.

Kerhoa vetää Tarja Kantanen