Kerhot

Kerhotoimintamme on vireää. Kokoontumiset ja kerhojen toiminta-ajatukset löydät kunkin kerhon kohdalta.

Tapahtumat käsittävät runsaan ja monipuolisen tarjonnan jäsenistömme virkistämiseksi.

MUISTIKERHOT

Muistikerho kokoontuu Vantaan kaupungin tiloissa Lummetie 2 A 4:s kerros parillisten viikkojen perjantaina klo 11.00 - 12.30. Kerhoa vetävät Tarja Kantanen (tarjakantanen@gmail.com) ja Anu Ripatti (anu.ripatti@gmail.com vuorotellen.

Muistikerhon tavoitteena on muistin virkistäminen ja iloinen,  positiivinen yhdessäolo. Kerhossa ratkotaan erilaisia muistitehtäviä ja jäsenet kertovat omista mieleen jääneistä tapahtumista ja muistoista. Muistisoluja virkistetään myös taukojumpalla.

DIGIKERHO

Digikerho  on toistaiseksi tauolla, koska asioiden oppimiseen tarvittiin enemmän "vierihoitoa".

KULINAARIKERHO

Kulinaarikerho on aloittanut ja ensimmäisiä ravintolakokemuksia on kerrottu tiistaitapaamisissa. Kerholaiset voivat käydä lounastamassa paikkakunnan eri ravintoloissa ja kertovat sitten kokemuksiaan.

KÄSITYÖKERHO

Käsityökerho on toistaiseksi tauolla.

GOLFKERHO

Kerholaiset ovat pelanneet pienellä joukolla Hiekkaharjun ja Talman kentillä. Talvella on mahdollisuus harjoitella pienellä joukolla tai yksittäin tai sitten ottaa kokonaan uusi laji haltuun. Lisätiedot kerhon vetäjältä  Päivi Puuruselta, puh. 050 535 4544 (paivi.puurunen@kolumbus.fi)

LUKUPIIRI

Lukupiirin seuraava tapaaminen on 29.4. klo 13.00 Tikkurilan kirjaston kabinetissa. Silloin arvioidaan Teemu Keskisarjan kirjaa Hulttio, mikä kertoo marsalkka Mannerheimista. Tervetuloa kiinnostuneet mukaan. Lisätietoja Virpi Ratialta virpi.ratia@elisanet.fi tai 040 555 9248.

SAUVAKÄVELYKERHO

Sauvakävelykerhoa on toivottu, mutta vetäjä vielä puuttuu. Olisitko sinä kiinnostunut?

Aino Viertiö kerhon vetäjänä