Kerhot

Kerhotoimintamme on vireää. Kokoontumiset ja kerhojen toiminta-ajatukset löydät kunkin kerhon kohdalta. 

Tapahtumat käsittävät tarjontaa jäsenistömme virkistämiseksi.

MUISTIKERHO

Muistikerho kokoontuu Vantaan kaupungin tiloissa Lummetie 2 A 4:s kerros parillisten viikkojen perjantaina klo 11.00 - 12.30. Kerhoa vetää  
Tarja Kantanen puh. 040 533 2005 (tarjakantanen@gmail.com) .

Muistikerhon tavoitteena on muistin virkistäminen ja iloinen,  positiivinen yhdessäolo. Kerhossa ratkotaan erilaisia muistitehtäviä ja jäsenet kertovat omista mieleen jääneistä tapahtumista ja muistoista. Muistisoluja virkistetään myös taukojumpalla.

LUKUPIIRI

Lukupiiri kokoontuu pe 14.4.2023 klo 11.00 Tikkurilan Asukastilan neuvotteluhuoneessa. Silloin keskustellaan Jutta Zilliacuksen kirjasta Kuudentoista pysäkillä. Tervetuloa kiinnostuneet mukaan. Lisätietoja Virpi Ratialta virpi.ratia@elisanet.fi tai 040 555 9248.

GOLFKERHO

Kerholaiset ovat pelanneet pienellä joukolla Hiekkaharjun ja Talman kentillä. Talvella on mahdollisuus harjoitella pienellä joukolla tai yksittäin tai sitten ottaa kokonaan uusi laji haltuun. Lisätiedot kerhon vetäjältä  Päivi Puuruselta, puh. 050 535 4544 tai paivi.puurunen@kolumbus.fi.

DIGIKERHO

Digikerho  on toistaiseksi tauolla, koska asioiden oppimiseen tarvittiin enemmän "vierihoitoa".

KULINAARIKERHO

Kulinaarikerho on  toistaiseksi tauolla. Kerholaiset kävivät lounastamassa paikkakunnan eri ravintoloissa ja kertoivat sitten kokemuksiaan tiistaitapaamisissa.

KÄSITYÖKERHO

Käsityökerho on toistaiseksi tauolla. 
SAUVAKÄVELYKERHO

Sauvakävelykerhoa on toivottu, mutta vetäjä vielä puuttuu. Olisitko sinä kiinnostunut? Aino Viertiö kerhon vetäjänä