Kerhot

Kerhotoimintamme on vireää. Kokoontumiset ja kerhojen toiminta-ajatukset löydät kunkin kerhon kohdalta.

Tapahtumat käsittävät runsaan ja monipuolisen tarjonnan jäsenistömme virkistämiseksi.

MUISTIKERHOT

Muistikerho I kokoontuu Vantaan kaupungin tiloissa Lummetie 2 A 4:s kerros parittomien viikkojen perjantaina klo 10.30 - 12.00. Kerhoa vetää Aino Viertiö (aino.viertio@kolumbus.fi)
Muistikerho II kokoontuu parillisten viikkojen perjantaina klo 11.00 - 12.30. Kerhoa vetää Tarja Kantanen (tarjakantanen@gmail.com).

Muistikerhojen tavoitteena on muistin virkistäminen ja iloinen,  positiivinen yhdessäolo. Kerhossa ratkotaan erilaisia muistitehtäviä ja jäsenet kertovat omista mieleen jääneistä tapahtumista ja muistoista. Muistisoluja virkistetään myös taukojumpalla.

DIGIKERHO

Digikerho kokoontuu kuukauden välein tiistaitapaamisten jälkeen. Seuraavan kerran 20.10.2020.

KULINAARIKERHO

Kulinaarikerho aloittaa lokakuussa. Kerran kuukaudessa kerholaiset käyvät lounastamassa paikkakunnan eri ravintoloissa ja kertovat kokemuksiaan. Kerhoa vetää Seppo Talma (seppo.talma@kolumbus.fi).

KÄSITYÖKERHO

Käsityökerholaiset kokoontuvat toistaiseksi kerholaisten kodeissa pienryhmissä. Tarkempia tietoja voi kysyä kerhon vetäjältä Anneli Tiilikaiselta, puh. 050 465 6095.

GOLFKERHO

Kerholaiset pelasivat pienellä joukolla Hiekkaharjun ja Talman kentillä. Talvella on mahdollisuus harjoitella pienellä joukolla tai yksittäin. Lisätiedot kerhon vetäjältä  Päivi Puuruselta (paivi.puurunen@kolumbus.fi)

SAUVAKÄVELYKERHO

Sauvakävelykerhoa on toivottu, mutta vetäjä vielä puuttuu. Olisitko sinä kiinnostunut?

Aino Viertiö kerhon vetäjänä
Lauluyhtye Ajattomat