Kerhot

Kerhotoimintamme on vireää. Kokoontumiset ja kerhojen toiminta-ajatukset löydät kunkin kerhon kohdalta.

Tapahtumat käsittävät runsaan ja monipuolisen tarjonnan jäsenistömme virkistämiseksi.

Muistikerhot

Muistikerho I kokoontuu Vantaan kaupungin tiloissa Lummetie 3, 3.kerros alakerrassa parittomien viikkojen perjantaina klo 10.30 - 12.00. Kerhoa vetää Aino Viertiö.

Muistikerho II kokoontuu parillisten viikkojen perjantaina klo 11.00 - 12.30. Kerhoa vetää Tarja Kantanen.

Muistikerhojen tavoitteena on muistin virkistäminen ja iloinen,  positiivinen yhdessäolo. Kerhossa ratkotaan erilaisia muistitehtäviä ja jäsenet kertovat omista mieleen jääneistä tapahtumista ja muistoista. Muistisoluja virkistetään myös taukojumpalla.

Golfkerho

Vetäjä Päivi Puurunen